Posted on Leave a comment

Levering pakketten in Corona-tijd

Beste klanten, In deze moeilijke tijden van Corona mag Ganymedes zijn handen dichtknijpen met de bestellingen die wij te verwerken krijgen via de onze webshop. Hiervoor zijn wij u zeer erkentelijk. Echter elk voordeel heeft ook zo zijn nadeel; het leveren van deze bestellingen kan soms wat langer op zich laten wachten. Ganymedes werkt al langer met GLS waar wij tevreden mee zijn, soms komt het weleens voor dat de chauffeur de pakketten niet op komt halen. Dit is iets wat wij niet in de hand hebben. Uiteraard kunnen wij overstappen naar een andere vervoerder en dit hebben wij in het verleden ook gedaan. Van DPD tot DHL en PostNL. Het maakt allemaal niet veel uit. Bij elke vervoerder gebeurd weleens iets. Wat wij vragen is om iets meer geduld te tonen voor deze mensen, zij werken vaak hard en maken lange dagen. Nu in corona-tijd kunnen wij vaststellen dat de drukte in heel Nederland te vergelijken is met Sinterklaas en kerst. Dat zijn voor de vervoerders hele drukken dagen, en dit is nu al een maand lang aan de gang. Wij bieden onze excuses aan voor het late leveren van de pakketten. Dat is het enige wat wij kunnen doen. En om een voorbeeld te geven, een klant die anoniem ons een 1 geeft op Bol.com. Met als reden dat de levering te laat is, en deelt mee dat het waarschijnlijk niet onze schuld maar dat wij maar een andere vervoerder moeten nemen. Het Ganymedes team.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *