Astrofotografie service

De technische ontwikkelingen staan niet stil en “de technische revolutie” lijkt inmiddels ook volledig los te zijn geslagen op onze fantastische hobby, astrofotografie.

Het duurde even, want computers, smartphones en overige gadgets bestaan al vele jaren. Maar nu begint de technische revolutie ook zijn intrede in deze hobby te doen.
Een mooi voorbeeld daarvan zijn de CMOS-camera’s van ZWO. Veel meer betaalbaar dan de “klassieke” CCD camera’s en geven uitstekende resultaten. Maar ook vele andere gadgets.

Ganymedes begrijpt als geen ander de complexiteit die komt kijken bij de uitvoering van deze hobby en heeft zodoende niet stil gezeten afgelopen jaren…
Ganymedes ondersteunt sinds 2018 klanten van A tot Z bij de uitvoering van deze complexe hobby. Van aanschaf tot een uiteindelijke foto!

Hiermee is Ganymedes uniek in Europa en misschien wel wereldwijd… Je voorkomt daarmee een hoop eventuele frustratie.
Het gevoel na het maken van een mooie opname (zeg maar je eerste stack) nadat je een hoop hebt zitten onderzoeken, aanschaffen en optimaliseren, is natuurlijk geweldig!

Ganymedes probeert steeds meer in te zetten op service om haar klanten te kunnen voorzien van een totaalpakket. Ganymedes fungeert tevens als architect voor jouw configuratie en bewaakt altijd de juiste architectuur.

Om deze dienst aan te kunnen bieden heeft Ganymedes haar team uitgebreid met ervaren astrofotograven die een ruime ervaring hebben in de ICT als ook een passie voor deze hobby hebben.

Wij zijn deze dienst momenteel nog verder in kannen en kruiken aan het gieten en verder uitwerken, maar over het algemeen geven we gratis tips en volledige ondersteuning als het gaat om grotere aanschaffen. Korte vragen en tips zijn natuurlijk altijd kosteloos! Maar bij grotere aanschaffen begeleiden we je tot je eerste foto van ons prachtige universum!
We hebben kennis van feitelijk alle software die komt kijken bij de bewerking van je verzamelde opnames.

We hebben inmiddels vele projecten afgerond, waarbij we onze klanten van A tot Z ondersteunden, met enorm tevreden klanten als eindresultaat! Onze reviews (bij Kiyoh bijvoorbeeld) zijn daar het bewijs van mocht je nog twijfel hebben :-). Je kan deze hier bekijken: https://www.kiyoh.com/reviews/1043540/ganymedes 

Binnenkort zetten we een nieuwe pagina live op onze website met daarin een samenvatting van de door ons uitgevoerde astrofotografie projecten, en zullen deze actueel gaan houden.

Kortom: wil je beginnen met het digitaal vastleggen van de wonderen die ons universum te bieden heeft, zit je klem in je hobby omdat je het gewoon niet meer weet, ben je op zoek naar een betrouwbare leverancier/partner in deze hobby, of wil je gewoon een vrijblijvend advies ontvangen? Neem dan vooral contact met Ganymedes op! Laat je verrassen door onze service!