Informatie over spottingscopes

Ben je opzoek naar een spottingscope? Dan ben je bij Ganymedes aan het juiste adres.

Spottingscopes zien we veel in de wereld van de vogelaars. Vogelaars gebruiken de spottingscopes om de vogels tot in het kleinste detail te kunnen bekijken, zelfs van grote afstand. Dit maakt het bijvoorbeeld een stuk makkelijker om te achterhalen om welke soort vogel het precies gaat. Bovendien wordt het spotten natuurlijk meteen een stuk leuker wanneer u meer kunt zien.

Maar niet alleen in de vogelwereld komen spottingscopes van pas. Woont u bijvoorbeeld in een penthouse en wilt u nog meer van uw uitzicht genieten? Of verblijft u tijdens uw vakantie wel eens hoog in de bergen en wilt u de omgeving rustig vanaf uw balkon kunnen verkennen? Dan bied een spottingscope uitkomst!

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment spottingscopes

Onze collectie bevat spottingscopes van onder andere:

  • Celestron
  • Swarovski
  • Leica
  • Zeiss
  • Bushnell
  • Vixen

We hebben spottingscopes in alle mogelijke maten, kwaliteiten en prijsklasses. U heeft bij ons al een goede spottingscope vanaf € 75,00
De meeste modellen zijn uit voorraad leverbaar.

Veel spottingscopes zijn uitgerust met een zoom-oculair. De vergroting van het zoom-oculair loopt van 20x tot 60x. Het handige aan het zoom-oculair functie op een spottingscope is dat u de omgeving kunt afspeuren met behulp van een kleine vergroting waarna u traploos in kunt zoomen om details beter te bekijken.
De nieuwste serie spottingscopes van Celestron zijn bijvoorbeeld allen voorzien van een dergelijk zoom-oculair. De Regal M2 van Celestron staat garant voor een zeer helder beeld en een mooi contrast.

Spottingscope bekijken in onze showroom

De keuze voor de juiste spottingscope – de spottingscope die het meest aan uw wensen voldoet – is niet zomaar gemaakt. Er zijn zoveel verschillende soorten spottingscopes welke allemaal zo hun voordelen en hun nadelen. Welke voor u het meest geschikt is, hangt volledig af van uw persoonlijke voorkeuren.

Via internet is dit niet altijd even makkelijk te beoordelen. Daarom is het prettig dat u ook fysiek bij ons langs kunt komen. Onze showroom in Amstelveen is zes dagen per week geopend. Van maandag t/m vrijdag zijn wij geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag van 10.00 uur tot 16:30 uur.

In onze winkel geven we u graag deskundig advies zodat u tot de juiste kan komen, onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Uiteraard kunt u ook één van onze schitterende spottingscopes bestellen via de Webshop. Wanneer u niet tevreden bent met uw product, dan kunt u deze binnen zeven dag na aankoop aan ons retour sturen. Zowel de originele doos als de verpakking waarin de bestelling is verstuurd, moeten daarbij in goede staat zijn. Na beoordeling van de staat van de verpakking en het product, maken we het gehele aankoopbedrag aan u over of een gedeelte hiervan. De kosten voor de retour zending vergoeden wij niet.

Heeft u nog vragen? Dan zijn wij bereikbaar op 020-6412083.