Gespreid betalen

Gespreid betalen via in3 of SprayPay

Bij Ganymedes is het ook mogelijk om gespreid te betalen, hiervoor werken wij samen met onze partners In3 en Spraypay. Je kiest hiervoor tijdens het afrekenen van je bestelling voor de optie “Spraypay-gespreid betalen t/m 36mnd” of “In3  – In 3 termijnen zonder rente”. Klik op een van de onderstaande banners voor meer informatie.

 

In3 banner

In3 – In 3 keer betalen met 0% rente

Betaal je je aankoop liever niet in één keer? Maak dan gebruik van in3: de enige gespreid betaalmethode met 0% rente. In drie keer betaal je het aankoopbedrag zonder extra kosten. Zo koop je binnen je budget je favoriete product. Het minimale bestelbedrag is € 100,- en het maximale bestelbedrag is € 3.000,-.

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegeven controle. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kan je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode.

Ga voor meer informatie naar In3.

Hoe werkt het?

Als je kiest voor in3 betaal je het volledige bedrag in drie gelijke delen binnen 60 dagen. Op de dag van je bestelling betaal je het eerste deel via iDeal en wordt je aankoop verzonden. 30 dagen later betaal je het tweede deel en weer 30 dagen later het derde deel. Zo hoef je geen grote uitgave in één keer te doen. Je ontvangt een mailtje zodra je een nieuwe betaling moet doen. Wel zo makkelijk!

  1. Kies & check: Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevens controle.
  2. 1e betaling & verzending: Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.
  3. 2e & 3e betaling: Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

Let op: In3 is alleen beschikbaar binnen onze webshop (dus niet in onze fysieke winkel in Amstelveen) en voor klanten woonachtig in Nederland.

SprayPay

SprayPay

Gespreid betalen tot €5000,-

Met SprayPay kun je aankopen bij Ganymedes vanaf €250 tot €5000,- gespreid betalen. Erg handig als die ene aankoop even niet goed uitkomt of als je niet al je spaargeld wil besteden.

Je kan bij ons kiezen of je de aankoop in 12,18,24 of in 36 maanden wil betalen. Wil jij eerder of extra aflossen? Geen probleem! Dat kan altijd kosteloos en boetevrij. Uiteindelijk bepaal jij dus de looptijd.

Ga voor meer informatie naar www.spraypay.nl

Gespreid betalen is mogelijk onder de volgende voorwaarden

  • Je woont in Nederland.
  • Je betaald een vast maandbedrag, de eerste termijn wordt afgeschreven 30 dagen na het plaatsen van je bestelling.
  • Je betaald het volledige bedrag terug binnen de overeengekomen periode (maximaal 36 maanden).
  • Het is mogelijk om boetevrij eerder af te lossen, zonder extra kosten dus!
  • Er wordt een (BKR-)toetsing uitgevoerd; hierdoor kan het voorkomen dat gespreid betalen helaas niet mogelijk is voor je. In dat geval wordt je bestelling automatisch geannuleerd.

Bekijk hieronder zelf de mogelijkheden

Heb je nog vragen hierover? Neem dan uiteraard even contact met ons op!

SprayPay heeft een vergunning van de AFM (vergunningsnummer:12045002).
Wij houden ons aan de eisen van de verleningsverlener en de bestaande wet-en regelgeving. Voor jou een garantie dat je bij ons veilig en verantwoord kunt lenen.