Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Celestron SkyMaster 20×80 verrekijker

Celestron SkyMaster 20x80 verrekijkerMeer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

 169,-

  • Celestron SkyMaster 20x80 verrekijker
Omschrijving

Description

Celestron SkyMaster 20×80 verrekijker

Zoals u wellicht bekend is maakt Celestron ook uitstekende verrekijkers. En Celestron zou Celestron niet zijn als ze niet een speciale lijn verrekijkers voor de amateur astronoom zou maken. Deze speciale astronomie lijn is de SkyMaster serie. Voor u ziet u de SkyMaster 20×80 verrekijker, een indrukwekkend instrument met indrukwekkende prestaties!

De prijs prestatie verhouding van deze verrekijker is moeilijk te kloppen. Hij heeft een vergroting van 20 x en lensopeningen van wel 80 mm. Hiermee is hij zo lichtsterk dat u zonder moeite sterrenstelsels en bol hopen kunt onderscheiden. Om tot deze prestaties te komen past Celestron hoge kwaliteit BAK-4 prisma’s toe in deze porro kijker, deze prisma’s zijn ook nog eens multi-coated om het contrast nog verder te verhogen.

Om u een zo mooi mogelijk beeld te leveren heeft Celestron veel aandacht besteed aan de vlakheid van het beeldveld, waardoor ook naar de randen van het beeldveld toe de sterren mooi scherp blijven.

Het scherpstellen gebeurt door een fijne centraal geplaatste grote draaiknop en de hele body van de verrekijker is met rubber bekleed voor een verbeterde stootvastheid en aanraakcomfort. Ook brildragers zullen deze verrekijker met plezier gebruiken omdat hij een ruime oog afstand heeft.

Hoewel deze 20 x 80 verrekijker niet bijzonder zwaar is kan hij toch via een beugel op een statief geplaatst worden zodat u geen vermoeide armen krijgt bij lange waarneemsessies.

Enige kenmerken van de Celestron SkyMaster 20×80 verrekijker:

  • 20x vergroting Porro BaK4 prisma verrekijker.
  • Grote opening van 80 mm biedt een maximale beeld helderheid bij weinig licht.
  • Multi-Coated optica voor scherpe, heldere weergave.
  • Geschikt voor terrestrische of astronomische weergave.
  • Beschermende rubberen bekleding voor ultra-stevige grip.
  • Grote midden focusknop voor gemakkelijke focus.
  • Lang oog reliëf ideaal voor bril dragers.
  • Nylon draagtas inbegrepen voor op reis of veilige opslag.
  • Inclusief statief beugel.

Specificaties
Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.