Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Universele smartphone adapter

Universele smartphone adapter geschikt voor smartphones en op vrijwel alle oculairs te bevestigen. Deze robuuste adapter is gemaakt van kunststof met metalen strips aan de binnenkant. De adapter is geschikt voor diverse oculairs met een minimale buitendiameter van 31mm tot 55mm. Deze smartphone adapter kan op een zoomoculair van spottingscope of op een oculair voor […]Meer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

 69,-

  • Universele smartphone adapter
  • SmartPhone adapter
  • SmartPhone adapter
  • SmartPhone adapter
  • SmartPhone adapter
Omschrijving

Description

Universele smartphone adapter geschikt voor smartphones en op vrijwel alle oculairs te bevestigen. Deze robuuste adapter is gemaakt van kunststof met metalen strips aan de binnenkant.

De adapter is geschikt voor diverse oculairs met een minimale buitendiameter van 31mm tot 55mm. Deze smartphone adapter kan op een zoomoculair van spottingscope of op een oculair voor astronomische doeleinde gezet worden.

95% of de smartphones passen hierop, minimale buitendiameter van de smartphone moet zijn 101 x 53mm en de maximale buitendiameter van de smartphone mag zijn 210 x 110mm (LxB).

De klemming op het oculair geschiet door 3 staafjes metalen staafjes, met rubber bescherming zodat het oculair niet beschadigd, die door een knop aangedraaid word op het oculair. Alle drie de staafjes klemmen tegelijk zodat het oculair precies voor de camera van de smartphone blijft zitten.

De klemming voor de Smartphone is met 4 metalen hoeken die licht gebogen zijn, ook hier zit een rubber beschermrand op tegen beschadigen. deze 4 pootjes kunnen naar vrijheid om de smartphone geplaatst worden en het vastzetten van de pootjes gebeurd door een centrale vergrendelings-knop.

Specificaties
Gewicht1 kg
Productnummer fabrikant

P214P-c

Fabrikant

Long Perng

Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.