Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

NexiusZoom NZ.1902‑P

De NexiusZoom stereomicroscopen van Euromex produceren hoogwaardige twee- en driedimensionale beelden van uw specimen en is geschikt voor vele veeleisende toepassingen. Deze hoogwaardige stereozoommicroscopen zijn zeer geschikt voor het analyseren van oppervlaktes van alle soorten materialen en voor het maken van biologische preparaten Deze stereomicroscopen zijn ideaal voor vele toepassingen in het onderwijs en in […]Meer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen

 699,-

Omschrijving

Description

De NexiusZoom stereomicroscopen van Euromex produceren hoogwaardige twee- en driedimensionale beelden van uw specimen en is geschikt voor vele veeleisende toepassingen. Deze hoogwaardige stereozoommicroscopen zijn zeer geschikt voor het analyseren van oppervlaktes van alle soorten materialen en voor het maken van biologische preparaten

Deze stereomicroscopen zijn ideaal voor vele toepassingen in het onderwijs en in laboratoria. Vergrotingen van 3.3 tot 220x kunnen worden bereikt door toevoeging van voorzetlenzen en of oculairen met andere vergrotingen.

kenmerken

  • Binoculair
  • Kolomstatief
  • HWF 10x/22 mm
  • 3 Watt verlichtingen
  • Lange werkafstand
  • Zoom 6.7x tot 45x
  • Ergnomische statieven
  • 10 jaar garantie

OCULAIREN
De NexiusZoom is uitgerust met een paar HWF 10x/22 mm oculairen.

KOP
Binoculaire kop met 45° schuine tubus. Beide oculairen hebben ± 5 dioptrie instelling. Instelbare oogafstand tussen 54 mm en 75 mm.

OBJECTIEF
De NexiusZoom is uitgerust met een 1:6.7 Zoom objectief met 0.67x tot 4.5x vergrotingen. Beeldvelden van 33 mm tot 4.9 mm. Werkafstand 110 mm. Alle lenzen zijn behandeld tegen schimmel en hebben een anti-reflectie coating voor een maximale lichtopbrengst.

STATIEF
Ergonomisch ontworpen kolomstatief met LED verlichtingen en 2 objectklemmen. Het statief is van metaallegering dat voorzien is van een harde witte coating.

VERLICHTING
3 W opvallende en doorvallende LED verlichting met interne voeding 100-240 V. Beide verlichtingen kunnen gelijktijdig worden gebruikt en de lichtintensiteit zijn individueel regelbaar .

VERPAKKING
Geleverd met stekker, stoefhoes, reserve zekering en handleiding. Alles verpakt in polystyreen verpakking

 

Specificaties
Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.