Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

William Optics Finderscope 50mm

William Optics Finderscope 50mmMeer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

 225,-

  • William Optics Finderscope 50mm
Omschrijving

Description

William Optics Finderscope 50mm

Nieuwe 90 graden 50 mm hoekzoeker van William Optics. Met 1.25 inch helical focuser om het kruisdraad oculair mooi scherp te stellen. Afwerking is zoals je mag verwachten van William Optics om je vingers bij af te likken.

Verlicht kruisdraad oculair

  • 50 graden 23 mm fully multi coated kruisdraad oculair met verlichting is als accessoire extra leverbaar. Niet standaard!!

Perfect voor SCT telescopen of elk willekeurige William Optics refractor.

Specificaties van de William Optics Finderscope 50mm zijn:

  • Opening: 50 mm
  • Gewicht: 620 gram
  • Lengte: 220 mm

Leverbaar in drie verschillende kleuren zoals op de foto is te zien, vermeld bij je bestelling welke kleur je wilt hebben.

Productpagina William Optics

 

.All New, a unique, fully multi coated WO 50mm f/4 Erecting Finder scope and bonus 90 degree erecting image prism included that fits perfectly on your William Optics and other telescopes. It’s 5.7 deg. of field paired with illuminated reticle will make finding that faint star a cinch.
The finderscopes have a tube diameter of 54mm and dewshiled of 58mm.

Convenient
• Angle version is fully correct image.
• High-quality 50 mm objective.
• 5.7 deg field of view.

Nice Fit & Finish
• 1.25″ Helical focusers can accept all standard 1.25″ eyepieces.
• White Powder painted.
• Nylon head screws.

Verlicht kruisdraad oculair
• 50 graden 23 mm fully multi coated kruisdraad oculair met verlichting is als accessoire extra leverbaar.

Perfect voor SCT telescopen of elk willekeurige William Optics refractor.

Gewicht: 620 gram
Lengte: 220 mm

Specificaties
Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.