Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Celestron NEXYZ 3-Axis universele smartphone adapter

Celestron NEXYZ 3-Axis universele smartphone adapterMeer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

 59,-

  • Celestron NEXYZ 3-Axis universele smartphone adapter
Omschrijving

Description

Celestron NEXYZ 3-Axis universele smartphone adapter

Met deze Smartphone adapter van Celestron kan je makkelijk foto’s maken door je optische instrument.
Of het nu een telescoop, microscoop, spottingscoop of verrekijker is De smartphone adapter past erop.
Via de regel knoppen kan je eenvoudig je smartphone in de juiste positie boven het betreffende oculair instellen en je foto maken.

Een vrij groot scala aan smartphone’s past in deze adapter. Oculair aansluiting gaat op de meeste 1.25 inch en 2 inch oculairs.

Foto’s maken door een optisch instrument is zelden zo makkelijk geweest als nu met de Celestron NEXYZ 3-Axis universele smartphone adapter.

Levering van de Celestron NEXYZ 3-Axis universele smartphone adapter omvat:

  • Celestron NexYZ

NexYZ past op telescopen, spottingscopen, verrekijkers en microscopen. Het past niet richtkijkers van vuurwapens. NexYZ werkt met de meeste telefoonbehuizingen, maar als u een bijzonder grote telefoonbehuizing met ingebouwde batterijen of een hoes in folio-stijl heeft, raadt Celestron aan deze te verwijderen voor optimaal gebruik.

Productpagina Celestron

Specificaties
Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.