Overlijden en gevolgen hiervan

30 december 2022

Beste klanten van Ganymedes,

Onlangs is Paul onze zeer gewaarde medewerker overleden. Op slechts 38 jarige leeftijd is hij in zijn slaap overleden. Zoals iedereen zich kan voorstellen is dit een enorme schok voor zijn familie, vrienden en zakelijke klanten.

Paul heeft enorm veel betekend voor Ganymedes en heeft onze website helemaal opnieuw opgebouwd met alle mogelijke functionaliteiten erin. Zijn kennis in de ICT wereld was er een van zeer hoge standaard. Elk probleem dat ontstond kon Paul moeiteloos oplossen. Ganymedes is nog steeds in shock en merken langzamerhand de effecten van het overlijden van Paul.

Paul had bij ons de controle over de website, beveiliging van de website en het algemene beheer van de alle pc’s. Dit betekend dat hij ervoor zorgde dat alle pc’s van nieuwe wachtwoorden werden voorzien en dat office 365 draaide zoals het hoorde. Doordat Paul extreem met beveiliging bezig was en wachtwoorden niet opschreef zit Ganymedes nu met verschillende ICT problemen.

Wachtwoorden verlopen, geen volledige toegang tot de admin omgeving van de website en ga zo maar door. Dit resulteert voor nu in ieder geval dat wij onze office pakketten aan het overzetten zijn en dat we nu de nodige problemen hebben met email berichten en dan vooral de oudere berichten. Het nieuwe office pakket is nu geïnstalleerd maar wij missen op dit moment een week aan emails. Van donderdag 22 december vroeg in de middag tot en met woensdag 28 december. Website bestellingen komen wel en worden ook allemaal verzonden.

Wij vragen begrip voor onze situatie en onze excuses voor het niet reageren op de mails die in die periode zijn gestuurd. Hopelijk kunnen wij van 2 januari weer enigszins normaal werken en onze trouwe klanten weer voorzien van informatie via de email.

Wij wensen iedereen een goed en gezond 2023 toe.

Peter en Jeroen