Posted on Geef een reactie

Belangrijk: winkel weer gesloten, webshop open

Beste klanten,

Net zoals alle andere niet-essentiële winkels in Nederland, moet Ganymedes haar deuren wederom sluiten voor klanten tot in ieder geval 14-01-2022.
Al onze interne bedrijfsprocessen blijven natuurlijk gewoon doorgaan. Lees verder voor meer informatie hierover.

Onze webshop blijft gewoon beschikbaar!

We blijven je graag van dienst in deze periode via onze webshop, e-mail en/of telefonisch contact.
Onze webshop bestellingen worden ook gewoon dagelijks afgehandeld, precies zoals je dat altijd van ons was gewend. Daar veranderd niks aan.
Ook zonder onze winkel denken wij ons hoge niveau van klanttevredenheid te kunnen waarborgen. We zijn je graag van dienst!

Het afhalen van je bestelling, oftewel pickup and collect, blijft gewoon mogelijk!

Het is toegestaan om je bestelling bij ons af te halen. We vragen je wel om hiervoor een afspraak met ons te maken door contact met ons op te nemen.
Ook vragen we je om de dan geldende Corona-regels te volgen zoals het houden van afstand.

We blijven gewoon bereikbaar, precies zoals je dat van ons gewent bent!

We blijven gewoon bereikbaar tijdens de normale openingstijden op ons vaste telefoonnummer, e-mail wordt dagelijks door ons behandeld.
Omdat het een erg drukke maand is kan het zijn dat onze reactie per e-mail iets langer duurt, bel ons gerust als je ergens haast mee hebt.
Bekijk onze contactpagina voor onze contactgegevens.

Het kan zijn dat je bestelling wat vertraging oploopt

Wel zou het kunnen zijn dat onze bezorgers het drukker dan normaal gaan krijgen. Dit komt onder andere door de feestdagen en de drukke december maand, maar nu met de lockdown erbij verwachten we dat mensen natuurlijk nog meer via internet gaan bestellen.
Om die reden blijven we zelf ook bestellingen afleveren en houden nauwlettend in de gaten hoe de levertijden verlopen om indien nodig, daarop in te spelen. Maar we hebben helaas niet altijd alles zelf in handen. Wij vragen hiervoor om je begrip.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.