Posted on Geef een reactie

Nieuwe website online!

Het team van Ganymedes heeft afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe website!

Het duurde wat langer dan we hadden gedacht maar we hebben ons zeer uitgebreide assoritment van A tot Z opnieuw gecategoriseerd, gestructureerd en zoveel mogelijk de producten voorzien van specificaties, dat bleek nog een forse klus te zijn!

Onze doelen bij de ontwikkeling van de nieuwe website waren onder andere:

  • Moderniseren.
  • De start van een nieuwe huisstijl die nog verder binnen Ganymedes verwerkt zal gaan worden.
  • Het volledig in eigen beheer nemen van de website om zodoende steeds sneller te kunnen schakelen.
  • Het meer gebruiksvriendelijk maken door onder andere de toepassing van product specificaties en filters (meer de nadruk leggen op eindgebruikersbeleving).
  • Het opnieuw categoriseren van ons uitgebreide assortiment, producten voorzien van specificaties waarop gezocht en getfiltered kan worden.
  • Een speciale versie van onze site te ontwikkelen voor mobiele telefoons, wederom met nadruk op eindgebruikersbeleving.
  • …en nog vele andere punten!

We hopen hiermee een beter platform aan te bieden voor onder andere de veeleisende astrofotograaf, die natuurlijk wilt kunnen zoeken op specificaties en/of het kunnen toepassen van filters, maar ook gewoon in zijn algemeenheid een veel gebruiksvriendelijker systeem voor iedereen die onze website bezoekt.

Onze website moet u ondersteunen bij het zoeken naar producten en daaraan gerelateerde informatie, niet andersom!

Het was/is een enorme klus om ons assortiment om te zetten naar onze nieuwe website en we zijn er nog niet helemaal klaar mee… Maar we vonden dat we alvast online konden gaan. Het kan daarom voorkomen dat nog niet alle producten zijn voorzien van specificaties waarop u kunt zoeken, maar dat is snel klaar.

We hopen dat jullie onze nieuwe website ook zo mooi vinden als wij zelf :-). Een website is natuurlijk nooit echt klaar, dus we blijven vanaf nu optimaliseren en verbeteren.

Feedback is altijd welkom in de vorm van constructieve kritiek, op- en/of aanmerkingen. Laat daarom gerust een reactie achter hieronder mocht je opmerkingen hebben!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *