Posted on Geef een reactie

Producten van PegasusAstro opgenomen in ons assortiment!

Omdat Ganymedes zich steeds meer richt op astrofotografie en de technische ontwikkelingen in zijn algemeenheid, zijn wij altijd op zoek naar nieuw interessante productgroepen die aansluiten bij onze visie voor de toekomst…

Om die reden zijn wij dealer geworden van Pegasus Astro en hebben hun producten opgenomen in ons assortiment. Om onze klanten van de beste mogelijke service en prijzen te kunnen voorzien kiezen wij er altijd voor onze lijnen zo kort mogelijk te houden.

De producten van Pegasus Astro staan bekend om hun betaalbaarheid en positieve ervaringen die gebruikers ermee hebben. Ze maken verschillende producten, van motor focusers tot systemen voor kabel management.

Bekijk hier al onze producten van Pegasus Astro!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *