Posted on Geef een reactie

Beleef de lente met de Celestron Hummingbird spottingscope!

Beleef de lente met de Celestron Hummingbird spottingscope!

Zodra de merels zingen, is duidelijk dat de lente echt is begonnen. Niet alleen de merels, maar ook de lijsters, leeuweriken, wielewalen en nachtegalen laten in het voorjaar hun mooiste lied horen. Wilt u deze vogels niet alleen horen, maar ook bewonderen? Een spottingscope maakt het spotten van deze vogels een stuk leuker.

De Hummingbird spottingscope is je vriend voor onderweg.

De lente maakt ons weer actief. We willen eropuit! Een lekker stukje fietsen of een flinke wandeling maken door de natuur. Met een spottingscope kunt u tegelijkertijd vogels tot in het kleinste detail bekijken, zelfs van grote afstand. Stop de handzame Celestron Hummingbird spottingscope in uw jaszak en u mist geen enkele fladder meer.

Twee modellen.

De Celestron Hummingbird spottingscopes kenmerken zich door hun compactheid en gebruiksvriendelijkheid. De handzame spottingscopes zijn er in twee modellen. Een van 50 millimeter en een van 56 millimeter. Het gewicht van de 50mm bedraag slecht 540 gram en voor de 56mm is dat 590 gram. Het objectief is voorzien van een ED-glas dat voor sublieme scherpte, helderheid en contrast zorgt. Het zoomoculair is van hoge kwaliteit en heeft een bereik van 7-22x voor de 50m en 9-27x voor de 56mm.

Verrekijkersfunctie.

Met zulke scherpe vergrotingen is het meenemen van een verrekijker eigenlijk niet meer nodig! De Hummingbird is uitstekend vanuit de hand te gebruiken en kan ver genoeg reiken om op afstand genoeg details waar te nemen. Voor de avonturiers is de Hummingbird spottingscope een niet te missen item!

Kom snel langs in onze winkel in Amstelveen om onze uitgebreide selectie spottingscopes van dichtbij te bekijken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *