Posted on Geef een reactie

De magie van microscopie

Kinderen zijn nieuwsgierige wezens die het liefst zelf de wereld ontdekken. En wat is er nu leuker dan een ontdekkingstocht met een microscoop? Microscopie maakt van iets kleins iets groots. Kleine levende wezentjes die met het blote onzichtbaar zijn, kunnen ze opeens in het groot bekijken. Zo maak je jouw kind op een speelse wijze bekend met de natuur.

Microscopie voor kinderen

De herfst is volop bezig, de natuur is op zijn mooist en kinderen spelen de hele dag buiten. Kastanjes, mossen, postzegels, blaadjes… wat je kind ook buiten vindt, met een stereo-microscoop kan hij of zij dit van dichtbij ontdekken. Een stereo-microscoop is zeer kindvriendelijk omdat je zonder preparaat alles 10x tot 60x zo groot kunt zien.

Stereo-microscoop

Stereo- microscopen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Zo is er de Euromex EDUBleu ED.1302-P voor €219,-. Deze stereomicroscoop is perfect voor het bekijken van sieraden, steentjes, insecten, munten en nog veel meer. Hij vergroot 10x en 30x in combinatie met de 2 stuks 10x oculairs. Deze microscoop wordt geleverd met een stofhoes, oog schelpen en een handleiding.

Ga je liever voor een wat simpelere stereomicroscoop? Dan is de Novex AP-1 perfect. Deze stereomicroscoop is ideaal voor school en hobby. Hij geeft een uitstekend driedimensionaal beeld tegen een bijzondere lage prijs van €95,-. Met dit indrukwekkende instrument bekijk je postzegels, munten, edelstenen en ga zo maar door.

De microscoop voor onderweg!

Bestaat er ook een microscoop voor onderweg? Zeker, de handzame Flipview! Neem je kind mee naar buiten en maak van een boswandeling een ontdekkingstocht. De wereld onder de microscoop is magisch voor kinderen. Met de Flipview bekijkt jouw kind alles tussen de bomen 10x tot 20x zo groot.

Kom snel langs bij onze winkel in Amstelveen om onze uitgebreide selectie microscopen van dichtbij te bekijken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *