Posted on Geef een reactie

Een nog mooiere herfst met de Celestron Flipview

Het is weer tijd voor lange boswandelingen; door de gevallen bladeren sjouwen, kastanjes en beukennootjes rapen.  Je komt altijd mooie dingen tegen op zo’n tocht! Om daar nog meer van te genieten heeft Ganymedes een mooi product: een digitale microscoop, de Celestron Flipview.

Tussen de bomen…

Tussen de bomen vind je de mooiste dingen! Paddenstoelen, kevers, mos.. Erg leerzaam ook als je met een schoolklas door de bossen loopt. Helaas is niet alles met het blote oog goed te zien en een grote microscoop meeslepen is wel erg veel gevraagd. Met de handzame digitale Celestron Flipview kan de ontdekkingstocht direct beginnen.

Digitale microscoop

Deze microscoop is heel makkelijk uit de hand te gebruiken. Er zit een LCD scherm bij van 7,5 centimeter groot. Die kan in alle standen worden gedraaid. En om langer plezier te hebben van alle ontdekkingen, kun je via een geheugenkaartje ook foto’s maken. Hoe makkelijk het is om mooie resultaten te krijgen met deze digitale microscoop, zie je in deze recensie van ‘The Bug Chicks’.

De handzame Celestron Flipview

Dat observeren nooit saai is, zien we aan de Celestron Flipview. Deze microscoop biedt een vergroting van 10x tot 120x en je kunt op 3 manieren observeren:

  • De handheld modus voor snelle observaties
  • Om een plat voorwerp (bijvoorbeeld een munt) te bekijken, vouw je het bijgevoegde been uit. Zo staat de microscoop stabiel.
  • Zet de Flipview op de meegeleverde standaard om langer te kunnen observeren.

Nog een paar voordelen op een rij:

  • Een full color 3-inch ingebouwde LCD-scherm; uitklapbaar en draaibaar.
  • De microscoop heeft een oplaadbare Lithium Ion batterij voor uren kijkplezier tijdens of na de wandeling of in het klaslokaal.
  • Met de ingebouwde 5 MP sensor en 5-element IR-snijlens krijg je HD foto’s en scherpe beelden.
  • Met video LED verlichting om het object goed uit te lichten.

Het bos in!

Met deze krachtige digitale microscoop bent u klaar om het bos in te trekken en om na te kunnen genieten van uw observaties.

De Celestron Flipview is verkrijgbaar voor 229 euro. Tijd om op pad te gaan. Fijne herfst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *