Posted on Geef een reactie

Sterrenkijken met een smart telescoop

Met een sterrenatlas in de hand de telescoop bedienen op zoek naar nét die ene ster: het kan een uitdaging zijn. Met de Astro Fi serie van Celestron is dit een stuk makkelijker. De telescopen zijn ontzettend gebruikersvriendelijk en uitermate geschikt voor beginnende amateurs. Je bedient hem met behulp van je eigen smartphone of tablet.

Astro Fi telescopen

De Astro Fi telescopen zijn voorzien van WiFi. Zo maak je gemakkelijk verbinding via je telefoon of tablet. Daarna bedien je de telescoop via de SkyPortal app van Celestron. Je kiest op je telefoon of tablet het object waarvan je meer van wilt zien en de app lijnt de telescoop uit. Dan kan het grote kijkplezier beginnen.

De nieuwe Celestron Astro Fi telescoop is verkrijgbaar in 4 verschillende modellen.
Astro Fi 90mm Refractor, Astro Fi 102mm Maksutov, Astro Fi 130mm Newton en Astro Fi Schmidt-Cassegrain.

Klaar voor gebruik

De smart telescopen serie is heel geschikt voor beginners. Het opzetten van de telescoop is eenvoudig dan ooit; er is geen gereedschap voor nodig. Aangezien de serie bestaat uit 4 verschillende optieksystemen is er voor iedereen een passend mode

Nog even de kenmerken van de Celestron Astro Fi telescoop serie op een rij:

  • Voorzien van WiFi
  • Standaard 2 Kellner oculairs
  • Celestron Starpointer zoeker
  • Besturing via tablet of smartphone
  • Complete set voor direct gebruik, eenvoudige manier van opstellen

De Astro Fi telescopen zijn verkrijgbaar vanaf 525 euro. Sla je slag en duik direct in de wereld van de astronomie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *