Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

William Optics FLT151 Triplet APO.

William Optics FLT151. De nieuwe William Optics FLT 151 is voorzien van een snel F6.7 FPL 53 Triplet APO objectief. Hierdoor geeft de FLT 151 superscherpe en contrastrijke beelden, dit maakt dat de telescoop uitstekend geschikt is voor astrofotografie, maar ook visueel kan je met deze telescoop goed uit de voeten.  Deze F6.7 FPL-53 triplet […]Meer informatie
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad

 9.999,-

William Optics FLT151
Omschrijving

William Optics FLT151.

FLT151De nieuwe William Optics FLT 151 is voorzien van een snel F6.7 FPL 53 Triplet APO objectief. Hierdoor geeft de FLT 151 superscherpe en contrastrijke beelden, dit maakt dat de telescoop uitstekend geschikt is voor astrofotografie, maar ook visueel kan je met deze telescoop goed uit de voeten. 

Deze F6.7 FPL-53 triplet is ontworpen om met de WO flattener IV te werken op F5.36. Wat leidt tot mooi vlak beeldveld.

De FLT 151 is uitgerust met een Starlight Instrument 3,5 “Dual Speed Feathertouch Rack en Pinion focusser”. Dit is de beste refractor focuser die op dit moment verkrijgbaar is. Deze focuser kan het gewicht van de meeste CCD camera’s moeiteloos dragen. 

De FLT 151 wordt compleet geleverd met CNC buisringen en 2 “en 1.25” adapters.

Specificaties
Gewicht15 kg
Fabrikant

William Optics

Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.