Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Vixen Mono 4×12

Vixen Mono 4×12. De Vixen Mono kijker is een zeer compacte kijker waarmee je met één oog doorheen kijkt. De dichtbij scherpstelling is vanaf 20 cm!! Deze kleine mono kijkers worden in de eerste plaats gebruikt voor kunstwerken. Doordat je van dichtbij kan scherpstellen zie je hiermee veel details op schilderijen en kunstwerken. Daarnaast is het […]Meer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

 139,-

Omschrijving

Description

Vixen Mono 4×12.

De Vixen Mono kijker is een zeer compacte kijker waarmee je met één oog doorheen kijkt. De dichtbij scherpstelling is vanaf 20 cm!! Deze kleine mono kijkers worden in de eerste plaats gebruikt voor kunstwerken. Doordat je van dichtbij kan scherpstellen zie je hiermee veel details op schilderijen en kunstwerken. Daarnaast is het voor in de natuur ook een fijne kijker. Immers je kan er prima vlinders mee bekijken.

Kenmerken van de Vixen Mono 4×12:

Product Nummer: 1105-06
Vergroting: 4x
Opening: 12 millimeter
Prismsa: BaK 7
Gezichtsveld in graden: 11.5 graden
Gezichtsveld op 1000 meter: 201 meter
Uittrede pupil: 3 millimeter
Oog afstand: 15 millimeter
Dichtbij scherpstelling: ongeveer 20 centimeter
Afmetingen: Lengte 5.8 centimeter, Breedte 3.1 centimeter
Gewicht: 60 gram
Komt met: zachte tas en riem

Specificaties
Gewicht1 kg
Fabrikant

Vixen

Vergroting

6x

Opening

Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.