Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Leica Monovid

De Leica Monovid 8×20 met 8x vergroting past perfect in uw jaszak. Hij is licht, robuust en absoluut makkelijk in gebruik, wat hem tot de perfecte gezel maakt voor de drijfjacht. Uiteraard is deze monovid niet alleen geschikt voor de jacht, maar ook voor natuur liefhebbers of voor het bezichtigen van kunst. Mede door de […]Meer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

 460,-

Omschrijving

De Leica Monovid 8×20 met 8x vergroting past perfect in uw jaszak. Hij is licht, robuust en absoluut makkelijk in gebruik, wat hem tot de perfecte gezel maakt voor de drijfjacht. Uiteraard is deze monovid niet alleen geschikt voor de jacht, maar ook voor natuur liefhebbers of voor het bezichtigen van kunst. Mede door de close up voorzetlens kan je objecten bekijken vanaf 25cm. De lens schroef je eenvoudig voor de lens.

De handige Monovid 8×20 met 8-voudige vergroting is geschikt voor iedereen die belang hechten aan kwalitatief hoogstaande uitrusting en een elegant design. Dankzij de close-up voorzetlens kunnen ook voorwerpen geobserveerd worden die amper 25-30cm verwijderd zijn. De lens kan gemakkelijk worden opgeschroefd en maakt daarmee een macro-effect mogelijk.

Kenmerken van de Leica Monovid 8×20:

Vergroting: 8x
Opening: 20mm
Gezichtsveld op 1000m: 110m
Dichtbij scherpstelling: 1.8m
Dichtbij scherpstelling met voorzetlens: 0.3m
Coating: High Durable Coating (HDC™) en Aquadura™ coating op de externe lenzen
Oogafstand: 15mm
Gewicht: 112gr.
Waterproof: ja tot 5 meter diepte, stikstofvulling.
Mee geleverde accessoires: lederen koker (tas), voorzetlens,
Specificaties
Gewicht0.112 kg
Vergroting

8x

Opening

Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.