Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Vixen New Foresta 10×32 DCF

De Vixen New Foresta 10×32 DCF is een fijne compacte verrekijker voor alle dag. Door zijn bescheiden afmetingen kan hij altijd mee in uw bagage. Door het open brug ontwerp is de grip comfortabel en kunt u uw handen goed om de verrekijker plaatsen. Het beeld van deze nieuwe serie verrekijkers van Vixen is verbluffend, […]Meer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

 299,-

Omschrijving

Description

De Vixen New Foresta 10×32 DCF is een fijne compacte verrekijker voor alle dag. Door zijn bescheiden afmetingen kan hij altijd mee in uw bagage.
Door het open brug ontwerp is de grip comfortabel en kunt u uw handen goed om de verrekijker plaatsen. Het beeld van deze nieuwe serie verrekijkers van Vixen is verbluffend, bijzonder helder en contrastrijk.

 

 

 

Specificaties
Gewicht1 kg
Fabrikant

Vixen

Vergroting

10x

Opening

Gezichtsveld op 1000m

Gezichtsveld in graden

Uittredepupil

3.2mm

Oogafstand

15mm

Dichtbij scherpstelling

Systeem

Dakkant

Coatings

Fully multi-coated, speciale anti-reflectie coatings

Gewicht

560gr

Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.