Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Leica UltraVid Silverline 10×25

Leica UltraVid Silverline 10x25Meer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
 840,-

 625,-

  • Leica UltraVid Silverline 10x25
Omschrijving

Description

Leica UltraVid Silverline 10×25

De nieuwe Ultravid “Silverline” is bedoeld voor iedereen die alles goed wil zien en daarnaast gezien wil worden. De kijkers zijn uitstekend geschikt voor diverse activiteiten: concert en opera, sportevenementen, paardenraces, zeilen, golf, reizen en “city tours”. Een uitgekiend ontwerp dat gezien mag worden.

Deze kwaliteitskijker van het topmerk Leica is compact genoeg om in uw jaszak mee te nemen. De Leica kijker is uiterst compact en zeer licht zodat u deze overal mee naartoe kunt nemen. Vanwege het kleine lichte formaat is deze krachtige kijker van Leica een ideale extra kijker die u mee kunt nemen voor u of uw kinderen.

Elke Leica Silverline is een hoge precisie verrekijker die een indrukwekkende prestatie levert. Leica is speciaal ontwikkeld met een HDCTM multi-lenscoating dat perfecte kleurweergave en een hoog contrast verzekerd. Dankzij de adembenemende helderheid van het beeld, weet u meteen dat dit de verrekijker is die u zoekt.

Met de Leica Silverline 10×25 Verrekijker, weet u dat u in het midden van de actie bent. U kunt de details van het gezicht van iedere speler zien, de vastberadenheid is groot. De Leica Silverline 10×25 verrekijker is de belichaming van de toeschouwer verrekijker. Ongeacht de sport of activiteit, u bent er zeker van dat u in het midden van alles staat!

De 10×25 uit de Silverline-serie van Leica is een kleine krachtpatser. Deze compacte verrekijker heeft een lens diameter van 25 millimeter en een vergrotingsfactor van 10x. Maar wat de Silverline 10×25 zo bijzonder maakt, is dat deze de verrekijker een lichtopvang heeft die te vergelijken is met een verrekijker met een twee keer zo grote lens diameter. Het beeld dat de Silverline weergeeft is zeer scherp. De kijker is handzaam in gebruik, gemakkelijk mee te nemen.

Levering van de Leica UltraVid Silverline 10×25 omvat:

  • Uiteraard de Leica UltraVid Silverline 10×25
  • Zeer fraaie leren tas
  • Draagriem
Specificaties
Vergroting

8x

Opening

Systeem

Dakkant

Gezichtsveld op 1000m

Dichtbij scherpstelling

Oogafstand

15 mm

Uittredepupil

2.5 mm

Waterproof

ja

Stikstof gevuld

ja

Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.