Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Leica Ultravid 10×32 HD-Plus edition safari 2017

Leica Ultravid 10x32 HD-Plus edition safari 2017Meer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
 2.290,-

 2.190,-

  • Leica Ultravid 10x32 HD-Plus edition safari 2017
Omschrijving

Description

Leica Ultravid 10×32 HD-Plus edition safari 2017

De familie is compleet, de Ultravid HD Plus kijkers zijn nu ook leverbaar in de compacte 32 mm uitvoering. De nieuwe Ultravid HD Plus kijkers bieden een lichttransmissie van maar liefst 92%. Dit wordt bereikt door het gebruik van nieuw ontworpen prisma’s van Schott HT glas en een nieuwe coating techniek (Plasma Coating), waardoor het beeld aanmerkelijk helderder en contrastrijker is geworden.

In het vroegste ochtendlicht en in de schemer bieden deze kijkers sterk verbeterde prestaties, waardoor men onder de moeilijkste lichtomstandigheden details nog beter kan onderscheiden. De befaamde Leica Aquadura lens coating weert vuil en vocht af en rubber beklede behuizing biedt een stevige grip. De Leica Ultravid HD Plus 32 kijkers zijn leverbaar met een 8× en 10× vergroting en zijn te herkennen aan de rode gegraveerde HD aanduiding op de kijker.

Deze safari uitvoering kenmerkt zich door de toevoeging van een de mooie Leica Aneas tas en een leren draagriem. De Aneas tas heeft een verkoopwaarde van € 300,00. De Leica Ultravid 10×32 HD-Plus edition safari 2017 is uitgevoerd in de kleur groen.

Levering van de Leica Ultravid 10×32 HD-Plus edition safari 2017 omvat:
  • Ultravid 10×32 HD plus in kleur groen
  • Aneas tas zandkleur.
  • Leren draagriem.

 

Specificaties
Fabrikant

Leica

Vergroting

10x

Opening

Uittredepupil

3.2mm

Oogafstand

13.2mm

Gezichtsveld in graden

Gezichtsveld op 1000m

Dichtbij scherpstelling

Waterproof

Ja, spat waterdicht.

Stikstof gevuld

ja stikstof vulling

Systeem

Dakkant systeem

Gewicht

565 gram

Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.