Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Resultaat 1–12 van de 35 resultaten wordt getoond

Celestron verrekijkers

Celestron verrekijkers

Celestron heeft een fraaie collectie verrekijkers. Zoek je een verrekijker voor kinderen, als beginnende vogelaar of gevorderde vogelaar. Celestron heeft keuze genoeg in zeer betaalbare prijsklasse. Ook op astronomie gebied heeft Celestron een ruime keuze aan verrekijkers.

Celestron Verrekijkers

De nieuwe series Nature DX en Trailseeker zijn nu leverbaar. De Nature DX is een verrassend goede verrekijker met phase coating en een scherpe instapprijs.

De Trailseeker is ook voorzien van phase coating maar ook van dielectric Coating. Dielectric coating is een coating die de lichttransmissie verbeterd. Dit geeft een zeer fraai en levendig beeld.

De Celestron Granite serie heeft zeer fraaie range met openingen van 33mm, 42mm en 50mm. De 33mm is de laatste toevoeging in deze serie. De Granite serie is uitgevoerd met ED lenzen.

Op Astronomie gebied hebben ze de veel verkochte SkyMaster 15×70. Maar ook een 25×100. Niet alle deze verrekijkers staan op onze site, domweg omdat het er dus te veel zijn om op voorraad te nemen.

Dit betekend niet dat we ze niet kunnen leveren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.