Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Vixen Atrek 10×32 DCF

De Vixen Atrek 32mm serie is onverslaanbaar, compactheid in combinatie met de opening is er op dit moment geen ander op de markt. Maar laat je niet verleiden door de compactheid van deze verrekijker zijn prestaties zijn groots, op 1 meter scherp te stellen, helder en contrastrijke beelden, groot scherpstel wiel zodat het scherpstellen mooi, soepel […]Meer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
 269,-

 219,-

Omschrijving

Description

De Vixen Atrek 32mm serie is onverslaanbaar, compactheid in combinatie met de opening is er op dit moment geen ander op de markt. Maar laat je niet verleiden door de compactheid van deze verrekijker zijn prestaties zijn groots, op 1 meter scherp te stellen, helder en contrastrijke beelden, groot scherpstel wiel zodat het scherpstellen mooi, soepel en direct verloopt. Dit is werkelijk grandioze verrekijker.

Inhoud verpakking:

  • Draagriem.
  • Objectief beschermdoppen.
  • Oculair beschermdoppen.
  • Tas.
Specificaties
Gewicht1 kg
Fabrikant

Vixen

Vergroting

10x

Opening

Gezichtsveld op 1000m

Gezichtsveld in graden

Uittredepupil

3.2mm

Oogafstand

18mm

Dichtbij scherpstelling

Systeem

Dakkant

Coatings

Hoge resolutie Fully Multi Coated optiek

Gewicht

390gr

Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.