Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Vixen BT-126SS-A set Big Bino

Vixen BT-126SS-A set Big BinoMeer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

 5.000,-

Omschrijving

Description

Vixen BT-126SS-A set Big bino

Vixen heeft de BT serie opnieuw ontworpen, dit vertaald zich heldere en contrastrijke beelden. De Vixen BT-126SS-A heeft twee stuks 126 mm lenzen die enorm veel licht opvangen.
Hierdoor kan je deze verrekijker uitstekend gebruiken voor de nachtelijk sterrenhemel. Maar staat je niet blind op deze optie, als je een mooi uitzicht hebt dan kan deze verrekijker ook van toepassing zijn.

De BT-126SS-A heeft 45 graden inkijk en komt met 2 stuks Vixen SLV 20mm oculairs welke een vergroting geven van 31 maal. De maat van de oculairs is 1.25 inch of wel 31.7 mm wat een standaard maatvoering is in de astronomie wereld. Hierdoor kan je de vergroting aanpassen door het plaatsen van andere oculairs uit de SLV serie.

Het statief en de vork montering maken deze set fantastische om te gebruiken, op te stellen en weer af te breken. Alles gebeurd zonder dat je er gereedschap voor nodig hebt. Mocht het wenselijk zijn bestaat de mogelijkheid om er een zoeker op te plaatsen. De BT-126SS-A is hier op voorbereid.

Specificaties van de Vixen BT-126SS-A set Big Bino zijn:

  • Opening: 126 mm
  • Vergroting: 31 x
  • Brandpunt: 625 mm
  • Oculairs: 20mm Vixen SLV 2 stuks. 31.7 mm
  • Gewicht: 10.5 kg
  • Statief: SXG-HAL130 Aluminium Statief 5.5 kg
  • Vorkmontering: HF2 Alt-Azimuth Montering 3.4 kg

Levering omvat:

  • Vixen BT-126SS-A big bino #14306
  • Vixen HF2 Alt-Azimuth Montering #38062
  • Vixen SXG-HAL130 Aluminium Statief #25161

 

Specificaties
Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.