Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Big Bino 20×100 zonder munt

Deze 20×100 BigBino is een bijzonder fraai en stevig geconstrueerde verrekijker met een zeer riante opening. Een normale telescoop met een doorsnede van 100mm geeft al indrukwekkende beelden maar als je er twee naast elkaar plaatst, dan wordt de belevenis helemaal onvergetelijk! Doordat u met beide ogen kijkt, krijgt u een beter dieptegevoel dan bij […]Meer informatie
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad, beschikbaar via nabestelling

 2.895,-

  • Big Bino 20x100 zonder munt
  • Big Bino 20x100 zonder munt-5416
Omschrijving

Description

Deze 20×100 BigBino is een bijzonder fraai en stevig geconstrueerde verrekijker met een zeer riante opening. Een normale telescoop met een doorsnede van 100mm geeft al indrukwekkende beelden maar als je er twee naast elkaar plaatst, dan wordt de belevenis helemaal onvergetelijk! Doordat u met beide ogen kijkt, krijgt u een beter dieptegevoel dan bij een enkele telescoop of spottingscope, dit voegt werkelijk een nieuwe dimensie toe aan uw waarnemingen. Deze BigBino staat permanent gemonteerd op een bijzonder stevige pilaar en is dus met name geschikt als uitzichtkijker.

NIEUW MODEL!!!!

Enige kenmerken:

  • Vergroting: 20x
  • Opening: 100mm per objectief
  • Brandpunt: 600mm (F6)
  • Semi Apochromatisch triplet objectief
  • Waterdicht en gasgevuld om condensvorming te voorkomen
  • Rechte doorkijk
  • Hoge kwaliteit metalic laklaag
  • Zware pilaarmontering
Oculair:23,9mm
Beeldveld25x: 43m @ 1000m
Beeldhoek2.30°
Oogafstand16 mm
Dichtbij focus30m
Gewicht73kg
Vork monteringNeen
Brandpuntsafstand597,5mm
Specificaties
Gewicht50 kg
Vergroting

25x

Opening

Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.