Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Big Bino 15×85

Iedereen is wel bekend met een verrekijker en heeft wel eens door een verrekijker gekeken. Maar deze enorme 15×85 is toch een klasse apart! Met zijn dubbele opening van 85mm vangt de 15×85 verrekijker zoveel licht dat hij prima te gebruiken is voor het waarnemen van deepsky objecten en planeten alsmede voor het betere aardse waarneemwerk. […]Meer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

 559,-

Omschrijving

Description

Iedereen is wel bekend met een verrekijker en heeft wel eens door een verrekijker gekeken. Maar deze enorme 15×85 is toch een klasse apart! Met zijn dubbele opening van 85mm vangt de 15×85 verrekijker zoveel licht dat hij prima te gebruiken is voor het waarnemen van deepsky objecten en planeten alsmede voor het betere aardse waarneemwerk. De body van deze reus is waterdicht, stikstof gevuld en volledig vervaardigd uit aluminium en afgewerkt met een rubber stootlaag. De optiek is uitgerust met fully multi coated BAK-4 prisma’s en produceert een zeer vlak beeldveld met hoge resolutie. Ook brildragers kunnen vanwege de lange eye-relief goed uit de voeten met deze verrekijker. De 15×85 verrekijker beschikt over een centrale scherpstelling en kan eenvoudig op een statief gemonteerd worden. Komt met een stevige aluminium koffer.

Enige Kenmerken:

 • Schokbestendig en waterdicht
 • Volledig metalen constructie
 • Stikstof gevuld om condensvorming te voorkomen
 • Vlak en afwijkingvrij beeldveld
 • Hoge resolutie door grote opening
 • Lange oogafstand, grote oculairs
 • Aluminium koffer
 • Centrale scherpstelling

Specs:

 • Vergroting: 15x
 • Opening: 85mm
 • Dichtbij scherpstelling: 10 meter
 • Eyerelief: 22mm
 • Gezichtsveld: 3.5 graden.
 • Gewicht: 4.7kg
Specificaties
Gewicht1 kg
Vergroting

15x

Opening

Gezichtsveld op 1000m

Uittredepupil

62mm

Oogafstand

23mm

Dichtbij scherpstelling

Systeem

Porro, BaK4 prisma's

Coatings

Fully Multi Coatings, High Quality Coatings

Gewicht

4.8kg

Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.