Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

William Optics ZenithStar 73 APO

William Optics ZenithStar 73 APOMeer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

 679,-

 • William Optics ZenithStar 73 APO
 • William Optics ZenithStar 73 APO
Omschrijving

Description

William Optics ZenithStar 73 APO

Opnieuw een nieuw model van William Optics, de Zenithstar 73 doubled flouriet apo. Compacte telescoop met een 2.5 inch rack and pinion focusseer inrichting. Met de komst van deze William Optics ZenithStar 73 APO zet William Optics een betaalbare en concurrerende telescoop neer. Afwerking en kwaliteit heeft William altijd al hoog op zijn prioriteiten lijst staan. En hij weet zich telkens te onderscheiden van de andere merken met leuke noviteiten en kleuren.

Voor deze ZenithStar 73 is tevens een flattener beschikbaar welke alleen een flattener is en geen reducer. Met de flattener is het instrument goed geschikt voor astrofotografie, zonder flattener is de telescoop uitstekend geschikt voor visueel gebruik. En niet te vergeten erg geschikt voor natuur fotografie. De ZenithStar is lichtsterk en staat hierdoor in de schemering ook nog zijn mannetje.

Full frame camera’s is geen probleem voor deze telescoop.

Roto Lock op de foto is een extra accessoire, zit niet standaard op de telescoop.

Kenmerken van de William Optics ZenithStar 73 APO:
 • D=73 mm
 • F=430 mm
 • f/5.9
 • Doubled FPL 53 optiek
 • weegt slechts 2.5 kilo
 • heeft een op zijn kleinst een lengte van 31 cm.
Levering van de William Optics ZenithStar 73 APO omvat:
 • William Optics Z73 telescoop
 • Mounting rings
 • Guiding rings
 • Vixen Style Dovetail

Productpagina William Optics

Specificaties
Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.