Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Alle 6 resultaten

Celestron AstroMaster

Celestron AstroMaster

Welke Celestron Astromaster model past het best bij u? Wanneer u op zoek bent naar een telescoop voor zowel hemelobjecten als aardse objecten, dan bent u bij deze serie aan het juiste adres. De Astromaster serie geeft scherpe en heldere beelden van de maan en planeten. Voor deepsky waarnemingen kiest u voor een van de Newton modellen, die vanwege hun grotere opening deze objecten helder in beeld brengt. Als u meer geïnteresseerd bent in aardse objecten, zoals gebouwen en dieren, dan heeft u de keuze uit verschillende telescopen op een Alt-Az montering. Uiteraard zijn deze telescopen ook geschikt voor het bekijken van hemelobjecten. De modellen uitgevoerd met een parallactische montering zijn uitstekend geschikt voor het bestuderen van de sterren, nevels, sterclusters en planeten.

Voor aardse objecten kies je voor een telescoop met de aanduiding AZ, voor de nachtelijke hemel objecten kies je voor de EQ variant.

Een aantal kenmerken van de AstroMaster serie:

  • Snelle en makkelijke setup zonder gereedschap.
  • Starpointer.
  • Diagonaal met rechtopstaand beeld. (alleen bij de refractor modellen)
  • 1-knops bediening voor de Alt-Az montering voor soepel en direct richten op de objecten. (op modellen 21061, 21063, 31043)
  • Parallactische montering met fijnafstelling knoppen voor het exact volgen van objecten. (op modellen 21062, 31035, 21064, 31042, 31045) Stalen driepoot.
  • The Sky Level 1 planetarium software met 10.000 object database