Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Celestron NexStar Evolution 5

Celestron NexStar Evolution 5Meer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

 1.549,-

Omschrijving

Description

Celestron NexStar Evolution 5

De Celestron NexStar Evolution is de nieuwste en daarmee ook de kleinste uit de Evolution serie. Maar onderschat deze kleine geweldenaar niet. Als reis telescoop is dit een van de betere opties. Het kijken naar maan en planeten zal je versteld doen staan. Evenals de licht sterkere deep sky objecten zullen waarneembaar zijn. Wil je de maan en planeten op de gevoelige plaat vast leggen dan is dit geen probleem. Zelfs de deep sky objecten behoort tot de mogelijkheden mits dat er een wedge en specifieke deep sky camera word gebruikt.

Wil je snel resultaat op deep sky met de Celestron Evolution dan zijn de ZWO camera’s een aanrader. Zoals bijvoorbeeld de ZWO ASI 294 MC Pro

De Evolution 5 laat zich uiterst makkelijke meenemen naar een goede waarneem locatie wilt. Het geheel is ook zo weer opgesteld en gebruiksklaar. De accu zorgt voor een vrijwel draadloos gebruik als je visueel wilt waarnemen, als de wifi functie in combinatie met een tablet of smartphone gebruikt dan ben je helemaal draadloos.

Kenmerken van de Celestron NexStar Evolution 5 zijn:
 • Opening: 125 mm
 • Brandpunt: 1250 mm
 • Visual back: 1.25 inch
 • Zoeker: Starpointer
 • Oculair: 40 mm en 13 mm
 • Diagonaal: 1.25 inch
 • Ingebouwde accu Lithium ongeveer 10 uur gebruik.
 • Wifi functie
 • Stevig statief
 • Computer gestuurde goto montering Alt/Az
 • NexStar+ hand controller.
Specificaties
Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.