Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Celestron NexStar 5SLT telescoop

Celestron NexStar 5SLT telescoopMeer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

 699,-

Sale
  • Celestron NexStar 5SLT telescoop
  • Celestron NexStar 5SLT telescoop
Omschrijving

Description

Celestron NexStar 5SLT telescoop

Celestron breidt de NexStar SLT serie uit met de 5 inch Schmidt Cassegrain telescoop. De bewezen NexStar SLT platform nu uitgevoerd met optiek waar Celestron mee groot geworden is.
De NexStar SLT serie bestond uit 4 verschillende openingen en 3 verschillende optische systemen, maar is nu uitgebreid met een 5 en 6 Schmidt Cassegrain modellen. Nu kan je niet meer om deze serie heen.

Met de Celestron NexStar 5SLT telescoop kan heel goed gebruiken voor het waarnemen van maan en planeten, bij een goede donkere hemel zijn de wat heldere deep sky objecten ook waarneembaar. Helemaal in combinatie met de f/6.3 focal reducer van Celestron #94175. Deze reducer zorgt ervoor dat het systeem niet meer f/10 is maar f/6.3 word. Op deze manier krijg je een groter gezichtsveld en word de telescoop sneller. De reducer is bij uitstek te gebruiken met fotografie.

Het statief, montering als wel de besturing uit de NexStar SLT serie hebben zich inmiddels wel bewezen. Met deze uitbreiding is de serie helemaal compleet en voor iedere amateur is er in deze serie genoeg keuze. De NexStar SLT serie is uit te breiden met een GPS module, wifi module of een automatische uit lijn module de StarSense. Allemaal leuke hulpmiddelen/gadgets om het waarnemen makkelijker te maken.

Om storingen te voorkomen is het gewenst om met een 220 v/12 v voeding te gebruiken met een afgifte van 2.5 A. Het blijkt dat gebruik van oplaadbare batterijen er storingen kunnen optreden. Hierdoor kan het motorbordje stuk gaan. Bij gebruik van batterijen verloopt de garantie!!!

Kenmerken van de Celestron NexStar 5SLT telescoop zijn:

  • 5 inch (125 mm) Schmidt Cassegrain systeem
  • NexStar SLT goto montering
  • Uitschuifbaar statief
  • 1.25 inch (31.7 mm) diagonaal
  • 2 stuks oculairs 1.25 inch (31.7 mm) met een brandpunt van 20 mm en 9 mm
  • Star pointer zoeker

Voorzien van de onderstaande Celestron technologieën:

Productpagina Celestron

Specificaties
Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.