Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Celestron Inspire 80AZ refractor telescoop

Celestron Inspire 80AZ refractor telescoopMeer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

 269,-

  • Celestron Inspire 80AZ refractor telescoop
Omschrijving

Description

Celestron Inspire 80AZ refractor telescoop

Als uitbreiding van de Inspire serie heeft Ganymedes de 80 mm in het programma opgenomen.  Deze Celestron Inspire 80 heeft een azimutale montering wat uitstekend werkt voor het waarnemen van de maan en planeten. De bediening is heel eenvoudig, 2 knoppen losdraaien en je kan de telescoop alle kanten op bewegen. Met de 80 mm opening krijgt je voldoende licht binnen om details op de maan en de planeten te kunnen zien. Zeker met een oculair die een grotere vergroting geeft.

Standaard is de Celestron Inspire 80AZ refractor telescoop uitgevoerd met 2 oculairs (20 mm en 10 mm) die een vergroting van 45 x en 90 x geven, met de Starpointer pro zoeker kan je eenvoudig het object opzoeken en hiermee ook in het oculair krijgen. Het 90 graden diagonaal geeft een juiste weergave van het beeld weer, precies zoals we het zelf ook zien.

De levering van de Celestron Inspire 80AZ refractor telescoop omvat:

  • 80 mm refractor telescoop met een 900 mm brandpunt.
  • Azimutale montering.
  • Aluminium statief, uitschuifbaar.
  • 20 mm en 10 mm oculair.
  • 90 graden diagonaal met rechtopstaand beeld.
  • Starpointer Pro zoeker.
  • Starry Night Basic edition software
  • Rode lamp die schijnt op de accessoire driehoek
  • Smartphone adapter verwerkt in lenskap.

Productpagina Celestron

 

Specificaties
Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.