Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Celestron AstroMaster LT 70AZ telescoop

Celestron AstroMaster LT 70AZ telescoopMeer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

 107,10

Sale
  • Celestron AstroMaster LT 70AZ telescoop
  • Celestron AstroMaster LT 70AZ telescoop
Omschrijving

Description

Celestron AstroMaster LT 70AZ telescoop

Als opvolger van de Celestron Cosmos 60AZ hebben we voor de AstroMaster LT 70AZ gekozen. Deze telescoop is uitstekend geschikt voor beginners in deze hobby.
De telescoop is niet zwaar en is makkelijk buiten te zetten. Met de 70 mm opening kan je al heel mooi de kraters op de maan zien, de banden op Jupiter en de ring om Saturnus.

Het opzoeken gaat erg makkelijk met de azimutale montering, welke hetzelfde werkt als een gewoon fotostatief. 2 knoppen los draaien en je kan naar links, rechts, boven en naar beneden richten. Met de star pointer is het makkelijk om de objecten in beeld te krijgen met de laagste vergroting oculair. Daarna kan je met het tweede oculair de objecten naar je toe halen.

Enige kenmerken van de Celestron AstroMaster LT 70AZ telescoop zijn:

  • Licht van gewicht maar toch stabiel.
  • Complete telescoop met 2 oculairs, 20mm en 10mm.
  • Star pointer als zoeker.
  • 2 jaar garantie.
Specificaties
Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.