Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Celestron AstroMaster 80AZ Short telescoop

Celestron AstroMaster 80AZ Short telescoopMeer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

 215,10

Sale
  • Celestron AstroMaster 80AZ Short telescoop
Omschrijving

Description

Celestron AstroMaster 80AZ Short telescoop

Een uitbreiding op de AstroMaster serie met deze korte 80 mm refractor.  Deze korte refractor met een brandpunt van 400 mm staat op een azimutale montering. De montering is eenvoudig te bedienen en je kan de telescoop in elke gewenste positie zetten en beginnen met waarnemen van de maan en planeten.
Tevens is deze telescoop uitstekend geschikt voor het waarnemen van aardse objecten van enkele kilometers ver weg. Uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden van dat moment.

De AstroMaster 80AZ Short refractor telescoop word helemaal compleet geleverd met 2 oculairs, red dot finder, 90 graden diagonaal welke het beeld in de juiste positie zet, montering en statief. De oculairs hebben een brandpunt van 20 mm en 10 mm en geven een vergroting van 20 x en 40 x. Met de red dot finder zijn de objecten makkelijk te vinden mits deze goed is afgesteld op de telescoop.

Levering van de Celestron AstroMaster 80AZ Short telescoop omvat:

  • 80 mm telescoop
  • Azimutale montering
  • Statief, aluminium uitschuifbaar
  • 2 oculairs
  • red dot finder
  • Diagonaal 90 graden die rechtopstaand beeld geeft

Productpagina Celestron

Specificaties
Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.