Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Celestron Astro Fi 6

Celestron Astro Fi 6Meer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: vanaf begin mei, Pre order prijs
 859,-

 799,-

 • Celestron Astro Fi 6
Omschrijving

Description

Celestron Astro Fi 6 Schmidt-Cassegrain Telescoop, ideaal voor maan en planeten, deepsky objecten en nevels. Deze Schmidt-Cassegrain telescoop geeft heldere beelden op maan en planeten, en er zijn diverse nevels mee te bekijken. Uitstekend geschikt als eerste telescoop en voorzien van wifi zodat besturing met tablet of smartphone mogelijk is. Astro fotografie bestaat tot de mogelijkheid, hoofdzakelijk maan en planeten en deepsky objecten. Ten opzichte van de Astro Fi 5 heeft de 6 een hogere lichtopbrengst.

Dankzij de nieuwe technologie is de Celestron Astro Fi 6 Schmidt-Cassegrain Telescoop erg stil in gebruik. Zelfs op de hoogste snelheid is het geluid wat de motoren maken bijzonder laag.

Levering van de Celestron Astro Fi 6 Schmidt-Cassegrain Telescoop omvat:

 • Telescoop Type Schmidt-Cassegrain 6 inch
 • Montering Alz/Az met wifi functie
 • Statief aluminium uitschuifbaar
 • 25 mm en 10 mm oculair 1.25 inch
 • Smartphone adapter in afdek dop
 • Star pointer zoeker
 • Diagonaal 1.25 inch
 • Batterijhouder

De nieuwe Celestron Astro Fi telescoop is verkrijgbaar in 5 verschillende optiek systemen. Namelijk de Astro Fi 90 mm Refractor, Astro Fi 102 mm Maksutov, Astro Fi 130 mm Newton, Astro Fi 5 en 6 SCT (Schmidt-Cassegrain)

De Celestron Astro Fi telescoop bedien je met een tablet maar ook met een smartphone via de Celestron SkyPortal app. Als je een wifi connectie hebt gemaakt tussen de telescoop en je device kan je eenvoudig beginnen met sterren kijken.

Voordat je kan beginnen hoef je de telescoop alleen maar uit te lijnen en via je scherm kan je kiezen welk object je wilt zien. Bijvoorbeeld maan en planeten. Aangezien de Astro Fi uit 4 verschillende optiek systemen bestaat is er voor elke amateur wel een geschikt model beschikbaar.

Om de Astro Fi serie telescoop op te zetten heb je geen gereedschap nodig. Het opstellen is zodoende een eenvoudige opgave.

Enige kenmerken van de Celestron Astro Fi  telescoop serie:

 • Voorzien van wifi
 • Standaard 2 Kellner oculairs
 • Celestron Starpointer zoeker
 • Besturing via tablet of smartphone
 • Complete set voor direct gebruik, eenvoudige manier van opstellen

Voorzien van de volgende Celestron technologieën:

Productpagina Celestron

 

Specificaties
Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.