Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Swarovski ATS 65HD inclusief zoom oculair 25-50x

Swarovski ATS 65HD inclusief zoom oculair 25-50x, zeer fraaie compacte en lichtgewicht spotting scoop telescoop. Uitermate goed geschikt om vogels, dieren of objecten die verder weg staan te bekijken. Hoge kwaliteit objectief en zoom oculair met groot gezichtsveld.Meer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 3 tot 7 werkdagen

 2.020,-

Omschrijving

Description

Swarovski ATS 65HD inclusief zoom oculair 25-50x

LICHT, PRECIES EN ROBUUST.
De nieuwe telescopen overtuigen behalve door het briljante optische systeem vooral door de lichte en tegelijk robuuste bouwwijze van de behuizing. In de HD-versie reduceren de fluoridehoudende High Definition-Ienzen kleurranden tot een minimum – voor contrastrijke beelden met haarscherpe contouren.

Optische perfectie zonder compromissen voor extreme detailnauwkeurigheid, natuurgetrouwe kleurweergave en uitstekende randscherpte.

Complete oplossingen voor fotografie en digiscoping dankzij perfect afgestemde en innovatieve adapter systemen en stabilisatie hulpmiddelen.
Groot gezichtsveld voor comfortabel en lang observeren.

Lucht-, stof- en waterdicht.
Ergonomisch geplaatste scherp stel ring met brede ribbels voor het snel en precies scherpstellen – ook met handschoenen aan.

Enige kenmerken:

  • Opening: 65mm
  • Gezichtsveld met 25-50x zoom: 42-27
  • Dichtbij scherpstelling: 3 meter
  • Lengte: 325 mm
  • Gewicht: 1020gr.

Productpagina Swarovski

Specificaties
Gewicht0.2 kg
Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.