Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Celestron Hummingbird 7-22×50 ED

Celestron Hummingbird 7-22x50 EDMeer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

 379,-

  • Celestron Hummingbird 7-22x50 ED
  • Celestron Hummingbird 7-22x50 ED
Omschrijving

Description

Celestron Hummingbird 7-22×50 ED

De Celestron Hummingbird spottingscopen kenmerken zich door hun compactheid en gebruiksvriendelijkheid. Compact uitgevoerd zodat je de Hummingbird in je jaszak of rugzak makkelijk kwijt kan, het gewicht van de 50mm bedraag slecht 540 gram en voor de 56mm is dat 590 gram. Het objectief is voorzien van een ED glas welke voor sublieme scherpte, helderheid en contrast zorgt. Het zoomoculair is van hoge kwaliteit en heetft een bereik van 7-22x voor de 50m en 9-27x voor de 56mm.

Met deze vergrotingen kan je jezelf afvragen of je nog een verrekijker wilt meenemen in je overvolle bepakking. De Hummingbird is uitstekend vanuit de hand te gebruiken en kan ver genoeg reiken om op afstand genoeg details waar te nemen. Voor de avondturiers is dit een niet te missen compaan in zijn bepakking.

Het oculair is uitwisselbaar voor een vast oculair, dit hebben wij dus getest met een Baader Morpheus oculair. Een vast oculair geeft altijd een mooier beeld en heeft over het algemeen een groter gezichtsveld. We waren verbaast wat zo’n kleine spottingscope dan kan presteren. Vraag welke Baader Morpheus oculairs het best geschikt zijn voor de Hummingbirds.

De behuizing kan tegen stoten, de spottingscope zelf is waterproof en nitrogen gevuld.

Kenmerken voor de Celestron Hummingbird 7-22×50 ED:

Opening:50mm
Vergroting:7-22x
Oogafstand: 15mm
Gezichtsveld: 5.07 °~ 2.22°
Uittredepupil: 6.7 ~ 2.2mm
Dichtbij scherpstelafstand: 3m
Coatings: Fully Multi Coatings
Gasgevuld:Ja
Waterproof:Ja
Gewicht:540gr

Productpagina Celestron

Ook verkrijgbaar bij:

House Of Outdoor and Optics in Maarssen

Sipkes in Groningen

Vogelbescherming in Zeist (voor alsnog alleen de 50mm)

Specificaties
Gewicht1 kg
Fabrikant

Celestron

Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.