Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Swarovski BTX Binoculair oculair module

De BTX oculair module combineert de voordelen van een telescoop met die van een verrekijker. Hij vormt een uniek samenspel tussen optische kwaliteit en maximaal kijkcomfort met als doel je een zo lang mogelijke kijkervaring te bieden.Meer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

 2.370,-

  • Swarovski BTX Binoculair oculair module
Omschrijving

Description

Swarovski BTX Binoculair oculair module.

Uniek met twee oculairs

De BTX biedt de meest intense kijkbeleving ooit, met beide ogen open, zonder dichtknijpen. Deze wereldwijd unieke oculair module bundelt het gezichtsvermogen van beide ogen. Het resultaat is een beeld dat nog natuurlijker aandoet.

Je kunt de natuur daardoor urenlang observeren met maximale concentratie en cruciale details ontdekken. Doordat het binoculaire systeem de natuurlijke manier van kijken evenaart, ontstaat een bijzonder levendig beeld. Met de voortreffelijke optiek beleef je ieder moment vol haarscherpe details.

De field flattener lenzen produceren een vlak beeld dat helemaal scherp is tot aan de rand. De fluoride houdende HD lenzen zorgen voor maximale kleurechtheid en verminderen storende kleurranden. Ook brildragers profiteren ten volle van het grote gezichtsveld.

Het Swarovski BTX binoculair oculair module is geschikt voor gebruik met namelijk alle objectieven uit het Swarovski ATX/STX assortiment.
Bestaande objectief modules kunnen dus worden geüpgraded tot een volwaardige BTX telescoop.

Productpagina Swarovski

Specificaties
Gewicht- kg
Vergroting

30x of 35x afhankelijk van de diameter van het objectief

Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.