Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Swarovski BTX 35×95 Binoviewer spottingscope

Met de nieuwe Swarovski BTX 35x95 Binoviewer spottingscope met 35x vergroting. Kunt u met beide ogen de natuur observeren. Optioneel is er ook een 50x vergrotingsmodule beschikbaar. Dit geeft een nieuwe dimensie aan het observeren om datgene te zien wat voor anderen verborgen blijft. Hiervoor zijn de BTX spottingscopes series gemaakt.Meer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen

 4.130,-

  • Swarovski BTX 35x95 Binoviewer Spottingscope
Omschrijving

Description

Swarovski BTX 35×95 Binoviewer spottingscope

Uniek met twee oculairs

De BTX serie binoviewer spottingscopes bieden de meest intense kijkbeleving ooit – met beide ogen open, zonder dichtknijpen. Deze wereldwijd unieke oculairmodule in combinatie met het 95mm objectief zorgt voor een 35x vergroting en bundelt het gezichtsvermogen van beide ogen met als resultaat een beeld dat nog natuurlijker aandoet.

Je kunt de natuur urenlang observeren met maximale concentratie en cruciale details ontdekken die alleen de tijd prijsgeeft. Doordat het binoculaire systeem de natuurlijke manier van kijken evenaart, ontstaat een bijzonder levendig beeld. Met de voortreffelijke  optiek beleef je ieder moment vol haarscherpe details.

Field Flattener-lenzen produceren een vlak beeld dat helemaal scherp is tot aan de rand.
Fluoridehoudende HD-lenzen zorgen voor maximale kleurechtheid en verminderen storende kleurranden. Ook brildrager profiteren ten volle van het grote gezichtsveld.

 

Specificaties
Opening

95mm

Grootst Haalbare Vergroting

35x, met optionele extender (ME 1.7x) 50x

Oogafstand

21mm

Uittredepupil

2.7mm

Dichtbij scherpstelling

Gezichtsveld op 1000m

Gezichtsveld in graden

Waterproof

ja tot 4 meter diepte

Stikstof gevuld

Inert Gasvulling

Gewicht

2760kg

Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.