Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Alle 5 resultaten

Swarovski BTX, met twee ogen de natuur observeren evenals vogels spotten.

Waarnemen.

Dankzij de 2 oculairs op de Swarovski BTX kan je nu uren lang waarnemen en observeren. Niet alleen door de 2 oculairs maar ook door de hoofdsteun die voldoende steun geeft. De hoofdsteun draagt bij om uren comfortabel te kijken.

Schuine inkijk.

De 45 graden inkijk van de Swarovski BTX biedt de mogelijkheid on je statief lager te zetten. Hierdoor staat je binoculaire telescoop stabieler waardoor je bij het observeren de beelden trillingsvrij en scherper kan zien.

Uniek met twee oculairs.

De BTX biedt de meest intense kijkbeleving ooit. Met twee open ogen kijken is minder vermoeiend dan met één oog dicht. Omdat je met open ogen kijkt zie je meer diepte waardoor je ook meer details kan waarnemen.

Vergroting.

Het BTX binoculaire opzetstuk is te gebruiken met de objectief modules van de ATX serie. Of het nu de 65mm, 85mm of 95mm is de BTX module past hier op dezelfde wijze op. De vergroting op de 65 en 85mm is 30x en op de 95mm is dit 35x.

Met de vergrotingsextender van 1.7x komen de vergroting uit op 50x voor de 65 en 85mm en voor de 95mm op 60x. Deze vergrotingsextender is een optie.