Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Alle 3 resultaten

Swarovski ATX modulair systeem voor meer flexibiliteit.

Met de ATX telescopen wordt functionaliteit opnieuw getoond. Ze verenigen een flexibel modulair design met een kristal heldere optiek en een eenvoudige bediening. Door middel om het objectief module te verwisselen kunnen ze worden aangepast aan elke observatie situatie. De technologie achter de optiek laat je bovendien de kleinste details zien.

De compacte reisgezel.

De ATX 25-60×65 is speciaal ontwikkeld voor de langere trips en excursies. Een compacte, licht gewicht telescoop die bovendien één perfecte optische prestatie levert is dan welkom. De lichte 65mm objectief module zorgt ervoor dat je moeiteloos urenlang kunt observeren dankzij een groot gezichtsveld.

De Krachtige veelzijdige telescoop.

Grootse prestaties en een handzaam formaat: daarvoor staat de ATX 25-60×85. Het multi talent onder de telescopen. Behalve een groot gezichtsveld biedt de telescoop een groot zoom bereik en dus één snelle en nauwkeurige observatie.

Het briljante toptalent.

Wie op zoek is naar topprestaties maakt met de ATX 30-70×95 de juiste keuze. Een telescoop die zelfs de kleinste details haarscherp weergeeft, met één voortreffelijk contrast en 70x vergroting. Ondanks zijn krachtige prestaties weegt deze telescoop desondanks slechts 2.2 kg