Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Alle 10 resultaten


Swarovski spottingscoop.

HAAL NATUUR NOG DICHTERBIJ.

Ontdek de schoonheid van de natuur met spotting scopes van Swarovski optiek. Ze worden gekenmerkt door hoge precisie optiek, innovatief ontwerp en geavanceerde functionaliteit en ze zijn ook erg licht en robuust.

Swarovski ATS.

Met de Swarovski ATS haalt je al de HD optiek in huis. Dus beelden scherp tot aan de randen toe. Verkrijgbaar in 65mm en 80mm met een zoom bereik van 25-50x met groot gezichtsveld.

Vele accessoires te verkrijgen voor de ATS, namelijk een paraat tas, diverse digiscoping adapters voor fotografie.

Swarovski ATX.

Het modulaire ATX systeem van Swarovski is ontwikkeld om het reislustige vogelaar makkelijk te maken. Doordat het objectief en oculair module van elkaar verwijdert kan worden maakt het geheel een compact geheel.

De objectief module van de ATX zijn er in 65mm, 85mm en 95mm. Het oculair module geeft een vergroting van 25-60 op de 65mm even als op de 85mm. Op de 95mm geeft het een vergroting van 30-70x.

Swarovski BTX.

Met twee ogen naar de natuur, vogels, vergezichten of gebouwen. Met de Swarovski BTX haal je het beste in huis wat er op dit gebiedt is te verkrijgen.

Heb je al een ATX objectief module dan kan je de hierop de BTX oculair module op plaatsen.  De BTX oculair module geeft een vergroting van 30x op de 65mm en 85mm. Op de 95mm geeft de BTX een 35x vergroting.

Een extra vergrotings extender is er tussen te zetten, hierdoor word de vergroting 50x op de 65mm als wel de 85mm. Op de 95mm is de vergroting dan 60x.

Met een Swarovski spottingscoop haal je toopklasse in huis.