Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Alle 2 resultaten

Celestron Hummingbird

Celestron Hummingbird is een allemansvriend. Klein, compact, licht gewicht, veelzijdig. Vandaar dat de Hummingbird niet mag ontbreken in de uitrusting van iedere natuur liefhebber.

De Celestron Hummingbird spottingscope kenmerken zich door hun compactheid en gebruiksvriendelijkheid. Compact uitgevoerd zodat je de Hummingbird in je jaszak of rugzak makkelijk kwijt kan, het gewicht van de 50mm bedraag daardoor slecht 540 gram en voor de 56mm is dat 590 gram.

ED optiek.

Het objectief is voorzien van een ED glas, welke voor sublieme scherpte, helderheid en contrast zorgt, door middel van het zoom oculair is een bereik van 7-22x voor de 50m en 9-27x voor de 56mm te halen.

Met deze vergrotingen kan je jezelf afvragen of je nog een verrekijker wilt meenemen in je overvolle bepakking. De Hummingbird is uitstekend vanuit de hand te gebruiken en kan ver genoeg reiken om op afstand genoeg details waar te nemen. Voor de avondturiers is dit een niet te missen compaan in zijn bepakking.

Uitwisselbaar oculair.

Het oculair is uitwisselbaar voor een vast oculair, dit hebben wij getest met een Baader Morpheus oculair. Een vast oculair geeft altijd een mooier beeld en heeft over het algemeen een groter gezichtsveld. We waren verbaast wat zo’n kleine spottingscoop dan kan presteren. Vraag welke Baader Morpheus oculairs het best geschikt zijn voor de Hummingbirds.

De behuizing kan tegen stoten, de spottingscope zelf is waterproof en nitrogen gevuld.