Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Alle 11 resultaten

Celestron Spottingscoop.

Celestron heeft een fraaie en uitgebreide serie spottingscopen in hun collectie.

Ultima.

De Celestron Ultima is verkrijgbaar in drie objectieven, in 65mm, 80mm en in 100mm. Alle drie zijn voorzien van een zoom oculair met een bereik van respectievelijk 18-55x, 20-60x en 22-67x. Als standaard word er een tas bijgeleverd.

Hummingbird.

Celestron Hummingbird is een allemansvriend, klein, compact en licht van gewicht gekoppeld aan een sublieme optiek maakt dat deze spottingscoop niet mag ontbreken in de collectie van de natuurliefhebber.

De ED optiek in het objectief van de Hummingbird maakt het een genot om door te kijken. Met een opening van 50mm en een vergroting van 7-22x of met een opening van 56mm en een vergroting van 9-27x zijn deze kijkertjes van uit de hand te gebruiken.

Laat je niet voor de gek houden door het compacte formaat, de prestaties zijn heel groot. Standaard zit er een paraat tas bij.

Regal M2 ED.

Magnesium body, voor gewichtsbesparing. Verwisselbaar zoom oculair als je betere prestaties verlangt met een vaste vergroting.

Het makkelijk koppelen van een spiegelreflex camera, alles is mogelijk met de veelzijdige Regal M2.

De ED optiek in de Regal M2 spottingscopes geven een scherp en contrastrijk beeld met veel details.

Verkrijgbaar in 65mm, 80mm en 100mm met een zoom bereik van respectievelijk van 16-48x, 20-60x en 22-67x.

Celestron heeft daarnaast nog diverse modellen zoals de UpClose 20-60×60 voorzien van een tas een opbergkist en de zeer compacte LandScout 50 en 60mm.

Al met al een uitgebreide collectie voorzien van vele mogelijkheden.