Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Alle 3 resultaten

Swarovski heeft een modulair systeem, de ATX serie, op de markt gebracht, 3 verschillende objectiefmodules en 2 oculairmodules. De oculairmodules zijn niks anders dan een keuze tussen rechtdoor inkijk of in 45 graden. objectiefmodules zitten drie verschillende objectief grotes in gekoppeld aan een vergrotingen met zoom functie. De objectief diameters zijn: 65mm met een vergroting van 25-60x, 85mm met een vergroting van 25-60x en de 95mm die een vergroting heeft van 30-70x. 
Ingenieus systeem: De Swarovski ATX biedt een ongekende flexibiliteit, zodat je voor elke situatie de perfecte oplossing kunt kiezen. In samenwerking met deskundigen hebben we digiscoping-adapters ontwikkeld die een nieuwe wereld voor je laten opengaan op het gebied van observatie en waarmee je de mooiste momenten kunt delen. Met deze ontwerpen, perfect tot in het kleinste detail, ben je op elke situatie voorbereid.
Gemakkelijk mee te nemen: Geen gram te zwaar voor optische topprestaties. Voor mensen die graag reizen of lange dagen doorbrengen in het veld draait alles om afmeting en gewicht. Met de Swarovski ATX/STX-serie behoren onhandige telescopen die moeilijk in te pakken en zwaar om te dragen zijn, voorgoed tot het verleden. Dankzij het modulaire ontwerp zijn objectief- en oculairmodules afzonderlijk op te bergen en dankzij de kleinere afmetingen kun je de verschillende modules gemakeelijk in je bagage stoppen.
Met één hand: Wanneer elke seconde telt. Stel je een strandloper voor die het ene moment langs de kust fladdert en het volgende moment de lucht inschiet. Met de ATX/STX- telescopen ben je altijd voorbereid op dit soort momenten, omdat de zoomring nu direct achter de scherpstelring is geplaatst en dus gemakkelijker te hanteren is. Dit betekent dat je kunt inzoomen en scherpstellen met één hand, terwijl je met de andere hand de telescoop in de juiste richting beweegt. Het volledig nieuwe ergonomische ontwerp is vooral een groot voordeel voor digiscopers, omdat ze nu met de ene hand snel, gemakkelijk en nauwkeurig de camera kunnen hanteren en met de andere hand kunnen zoomen en scherpstellen.
Compleet overzicht: Niets ontgaat je. Je ogen zijn gericht op een vlucht bonte strandlopers, maar dan vang je iets op aan de rand van het beeld. Een zeldzame vogel? De ATX/STX- telescopen met hun grote gezichtsveld geven je een kijkervaring die breder en allesomvattender is. Ondanks hun hoge zoombereik heeft de nieuwe generatie telescopen een wijd gezichtsveld. Zo profiteer je van optimale vergroting en detailherkenning en is het heel gemakkelijk om objecten te zoeken en te vinden, zelfs als ze in beweging zijn.
SWAROVISION: Scherp tot aan de randen:
Fieldflattener: De Field Flattener-lenzen geven een nagenoeg vlak beeld – een dergelijke beeldscherpte was tot dusver ongekend in een spottingscoop. Zelfs de fijnste structuren worden met een tot aan de rand haarscherpe helderheid weergegeven, zonder dat je voortdurend opnieuw hoeft scherp te stellen. Het resultaat: je ziet elk detail onmiddelijk , wat een perfect beeld zonder vervorming oplevert.
SWAROVISION: Maximaal Contrast:
HD-Optiek: Het zeer geavanceerde optiekontwerp gecombineerd met fluoridehoudende HD-lenzen reduceert storende kleurranden tot een minimum. Dit maakt maximale kleurweergave mogelijk en zorgt voor aanzienlijk verbeterde resolutie en contrast. Het resultaat: een nog levensechter, contrastrijker beeld.
SWAROVISION: Oogafstand plus:
Groot gezichtsveld ook voor brildragers: SWAROVISION biedt een optimale oogafstand en deverwijderbare draaidop is individueel instelbaar. Het resultaat: ook brildragers kunnen genieten van een maximale gezichtsveld en een onnavolgbare randscherpte. Speciaal voor brildragers is er een extra oogdop ontwikkend voor een verbeterd kijkcomfort.
SWAROVISION: Maximale kleurechtheid:
Geoptimaliseerde coating: De geavanceerde lens -en prismacoatings ( SWARODUR en SWAROTOP ) zorgen voor een duidelijk verbeterde kleurweergave en een nog hogere lichttransmissie. De SWAROCLEAN-coating aan de buitenzijde van de lenzen garandeert een antihechtende werking waardoor reiniging nog gemakkelijker is. Het resultaat: nog indrukwekkendere waarnemingsbeleveing, zelfs bij weinig licht.