Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Weergave van 1–12 van 35 resultaten

Spottingscoop kopen? Dat doe je bij Ganymedes

Spottingscopen zien we vooral terug in de wereld van de vogelaars. Vogelaars gebruiken deze zogenaamde spottingscopen om de vogels tot in het kleinste detail te kunnen bekijken, zelfs van grote afstand. Dit maakt het bijvoorbeeld een stuk makkelijker om te achterhalen om welke soort vogel het precies gaat. Bovendien wordt het spotten natuurlijk meteen een stuk leuker wanneer u meer kunt zien.

Maar niet alleen in de vogelwereld komen spottingscopen van pas. Woont u bijvoorbeeld in een penthouse en wilt u nog meer van uw uitzicht kunnen genieten? Of verblijft u tijdens uw vakanties wel eens hoog in de bergen en wilt u de omgeving rustig vanaf uw balkon kunnen verkennen? Ook in deze gevallen biedt een spottingscoop uitkomst!

Spottingscopen, wij bieden een uitgebreid assortiment

Onze collectie bevat spottingscopen van onder andere de volgende topmerken:

  • Colestron
  • Swarovski
  • Leica
  • Zeiss
  • William Optics
  • Vixen

We hebben spottingscopen in alle mogelijke maten, kwaliteiten en prijsklassen. U heeft bij ons al een spottingscoop vanaf 225 euro. De meeste modellen kunnen zo uit voorraad geleverd worden.

Veel spottingscopen zijn uitgerust met een zogenaamd zoomculair. De vergroting middels deze zoomculair kan oplopen van 20x tot 60x. Het handige aan de zoomculair functie op een spottingscoop is dat u de omgeving kunt afspeuren met behulp van een kleine vergroting waarna u traploos in kunt zoomen om details beter te bekijken. De nieuwste serie spottingscopen van Colestron zijn bijvoorbeeld allen voorzien van een dergelijk zoomculair. De Regal M2 staat garant voor een zeer helder beeld en een mooi contrast.

Spottingscoop bekijken in onze showroom

De keuze voor de juiste spottingscoop – de spottingscoop die het meest aan uw wensen voldoet – is niet zomaar gemaakt. Er zijn ook zoveel verschillende soorten spottingscopen die allemaal zo hun voordelen en hun nadelen. Welke voor u het meest geschikt is, hangt volledig af van uw persoonlijke voorkeuren.

Vanachter de computer is dit niet altijd even makkelijk te beoordelen. Daarom is het prettig dat u ook fysiek bij ons langs kunt komen. Onze showroom in Amstelveen is zes dagen per week geopend. Op maandag tot en met vrijdag zijn wij open van 10.00 tot 17.00. Op zaterdag sluiten wij een halfuurtje eerder, om 16.30 dus.

In onze winkel voorzien we u graag van deskundig advies zodat u tot een afgewogen keuze kunt komen. Daarnaast verblijden we u graag met een kopje koffie.

Uiteraard kunt u ook één van onze schitterende spottingscopen bestellen in onze webshop. Wanneer u niet tevreden bent met u bestelling, dan mag u hem binnen zeven dag na aankoop aan ons retour sturen. Zowel de originele doos als de verpakking waarin de bestelling is verstuurd, moeten daarbij in goede staat zijn. Na beoordeling van de staat van de verpakkingen, maken we ofwel het gehele aankoopbedrag aan u over ofwel een gedeelte van dit bedrag. De kosten voor de retour zending vergoeden wij niet.

Heeft u nog vragen? U kunt ons altijd bellen!