Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

Occasion Takahashi NJP TEMMA 2 Celestron C14 telescoop

Occasion Takahashi NJP TEMMA 2 Celestron C14 telescoopMeer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

 5.999,-

  • Occasion Takahashi NJP TEMMA 2 Celestron C14 telescoop set
Omschrijving

Description

Occasion Takahashi NJP TEMMA 2 Celestron C14 telescoop

Nu te bewonderen bij Ganymedes, een Takahashi NJP montering met TEMMA 2 besturing, daar bovenop de Celestron C14 telescoop buis.

In 1 koop te koop of montering en telescoop apart.

Takahashi NJP montering met TEMMA 2 besturing, vraagprijs € 3.500,00

 

Celestron C14 OTA beugels en 9×50 zoeker, let op geen dovetail, vraagprijs € 2.750,00 VERKOCHT

Word niet verstuurd

Specificaties
Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.