Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

“De Oerknal en het uitdijende heelal” door Rob Walrecht

“De Oerknal en het uitdijende heelal” door Rob Walrecht Iedereen heeft wel eens gehoord van de Oerknal, het begin van het heelal. Daarna ging het heelal uitdijen, een uitdijing die nog altijd doorgaat. Maar wat is die mysterieuze Oerknal nou eigenlijk. Was het een ontploffing? Zo ja, waarvan? En wat moeten we ons bij een […]Meer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

 12,95

Omschrijving

Description

“De Oerknal en het uitdijende heelal” door Rob Walrecht
Iedereen heeft wel eens gehoord van de Oerknal, het begin van het heelal. Daarna ging het heelal uitdijen, een uitdijing die nog altijd doorgaat.
Maar wat is die mysterieuze Oerknal nou eigenlijk. Was het een ontploffing? Zo ja, waarvan? En wat moeten we ons bij een uitdijend heelal voorstellen? Wordt alles groter? Komt alles verder van elkaar te staan? Komt er ooit een eind aan de uitdijing van het heelal?
Niet alleen daarover gaat dit boek maar ook over de vraag hoe we dat weten. En hoe het met kleine stapjes en af en toe een grote sprong is ontdekt. De Oerknal is geschreven door Prof.Dr. Henny Lamers (link naar zijn website) en Rob Walrecht.

Belangrijkste kenmerken van De Oerknal en het uitdijend heelal:

  •     De structuur van het heelal en onze plaats daarin;
  •     Hoe wij informatie uit het heelal krijgen, door elektromagnetische straling;
  •     Wat sterren zijn;
  •     Hoe wij afstanden kunnen bepalen in het heelal;
  •     De ontdekking van sterrenstelsels en dat het heelal steeds groter wordt;
  •     Het idee van de Oerknal en Einsteins uitleg daarvan;
  •     De raadsels van de donkere materie en donkere energie;
  •     Verleden, heden en toekomst van het heelal.

Tekst: Henny Lamers en Rob Walrecht. Eindredactie, illustraties en lay-out: Rob Walrecht
Aantal pagina’s: 34, full colour

Specificaties
Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.