Brengservice
Fysieke winkel
100% veilig winkelen
Ruime voorraad

“Genieten van het zonnestelsel” door Rob Walrecht

“Genieten van het zonnestelsel” door Rob Walrecht Dit is het tweede deel van een serie van drie boeken voor iedereen – jong en oud – die geïnteresseerd is in het heelal. Om de jeugd te bereiken is de schrijfstijl en lay-out prettig en kleurrijk. De boeken bevat zeer veel kleurrijke illustraties en zijn geschikt vanaf 12 jaar. […]Meer informatie
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

 19,95

Omschrijving

Description

“Genieten van het zonnestelsel” door Rob Walrecht
Dit is het tweede deel van een serie van drie boeken voor iedereen – jong en oud – die geïnteresseerd is in het heelal. Om de jeugd te bereiken is de schrijfstijl en lay-out prettig en kleurrijk. De boeken bevat zeer veel kleurrijke illustraties en zijn geschikt vanaf 12 jaar. Tekst, illustraties en lay-out: Rob Walrecht.

Dit deel gaat over:

  • de zon
  • de planeten
  • de manen
  • planetoïden, kometen en meteoren
  • en natuurlijk over de “gedegradeerde” Pluto en de nieuwe klasse van dwergplaneten waartoe hij nu behoort

en geeft:

  • een totaaloverzicht van het zonnestelsel zoals we dat nu kennen, o.a. met grote, duidelijke kleurenillustraties
  • gedetailleerde beschrijvingen van de belangrijkste hemellichamen en
  • de geschiedenis van het onderzoek en de resultaten daarvan
  • aantal pagina’s: 96, full colour; bevat ca. 150 foto’s en ruim 60 illustraties, waaronder een paginagroot overzicht van het zonnestelsel.
Specificaties
Gewicht1 kg
Verzenden & retourneren

Uiteraard proberen wij uw bestelling zo snel mogelijk te versturen, echter zijn er uitzonderingen mogelijk waarin enige vertraging niet te voorkomen is. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Bestellingen die geplaatst worden in het weekend, zullen pas op maandag of uiterlijk dinsdag verstuurd worden. Bestellingen die op feestdagen geplaatst worden zullen op de eerst volgende werkdag na de betreffende feestdag verstuurd worden.

Brengservice

Er bestaat bij ons de mogelijk om het artikel bij u komen brengen!
Dit is echter alleen het geval voor sterrenkijkers.
Voor sterrenkijkers tot een bedrag van € 999,99 zijn de kosten voor het brengen € 50,= Voor sterrenkijkers vanaf € 1.000,= zijn de kosten voor het brengen slechts € 25,= Het voordeel van brengen is, dat wij de sterrenkijker opstellen en er uitleg over geven.

Retourneren

Bent u niet tevreden over uw aankoop? Dan is retourneren geen probleem! U kunt uw artikel binnen 7 dagen na de aankoop retourneren. Echter moet uw aankoop wel netjes verpakt zijn in de originele doos! Ook de verpakking waarin de bestelling verstuurd is moet in goede staat zijn. De verzendkosten voor het versturen van uw aankoop, of het retourneren van uw aankoop, worden helaas niet vergoed.

Na ontvangst beoordeeld Ganymedes de staat van de verpakkingen. Aan de hand van onze bevindingen zullen wij; ofwel het bedrag van het artikel in zijn geheel retourneren, of een deel ervan retourneren. Indien het artikel keurig verpakt is, zoals het door Ganymedes geleverd werd, dan zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u retourneren.

Voor overige vragen over het verzenden of retourneren van artikelen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.